Agenda

Op zaterdag 30 oktober 2021 staat de Demo-kar van het Duurzaam Bouwloket aan de Zwarteweg/hoek Narcissenlaan in Bennebroek. Tussen 10 en 16 uur kun je daar terecht met vragen over de verduurzaming van je woning. Aanwezig zijn een medewerker van het Duurzaam Bouwloket en natuurlijk een energiecoach van De Energieke Burger. Aanmelden is niet nodig.

Op dinsdag 2 november 2021 zijn bewoners van de Bloemhofwijk van Bennebroek van harte welkom op de gratis toegankelijke informatieavond over verduurzaming van je woning, in het Trefpunt. Aanvang 20.00 uur. Aanmelden via de pagina onder Bloemhofproject op deze website.

De Energieke Burger organiseert ook themabijeenkomsten. Zo hebben we  algemene informatieavonden gehouden voor bewoners van Bennebroek en Vogelenzang. Begin dit jaar hielden we een bijeenkomst over zonnepanelen. Een themabijeenkomst kan ook gericht zijn op een bepaalde wijk.

Themabijeenkomsten

We proberen aan te voelen waar de meeste belangstelling voor is. Onze thema bijeenkomsten staan vermeld op de website maar worden ook aangekondigd in de nieuwsbrief.

Ook organiseren we soms acties samen met andere partijen zoals de gemeente Bloemendaal of Omgevingsdienst IJmond.

Onze gratis nieuwsbrief:

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.