De Bespaarbon

DEZE ACTIE IS VERLOPEN
De gratis bespaarbon – Bestel snel, want op = op!

Woon je in de gemeente Bloemendaal, Haarlem, Heemstede of Zandvoort? Met de gratis bespaarbon krijg je van jouw gemeente een gratis advies op maat ter waarde van € 75,- plus € 50,- cadeau voor energiebesparende producten.

Bespaar energie en een verlaag je energierekening.
Met het gratis advies op maat (t.w.v. € 75,-) krijg je praktische tips en advies over het verduurzamen van je woning en een indicatie van de kosten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het aanbrengen van isolatie, slimme meters en het plaatsen van zonnepanelen. Daarnaast ontvang je ook nog eens € 50,- cadeau waarmee je uit meer dan dan 100 energie- en waterbesparende producten kunt kiezen zoals slimme thermostaten, radiatorfolie, waterbesparende douchekoppen, tochtstrips, ledlampen en tijdschakelklokken. Zo kun je geld én energie besparen.

Hoe werkt het?
Vul jouw cadeaucode in op www.debespaarbon.nl samen met je postcode en huisnummer. Heb je geen code ontvangen? Klik dan op ‘Ik heb nog geen code’. Kies jouw cadeau. 

Voor het gratis advies op maat vul je het formulier in en verstuur je de aanvraag. Er wordt daarna contact met je opgenomen voor een afspraak. Voor het bestellen van de producten vraag je een kortingscode aan ter waarde van € 50,- waarmee je energiebesparende producten in de webshop kunt kopen. 

Gratis maatwerkadvies ter waarde van €75,-.
In Bennebroek en Vogelenzang verzorgt De Energieke Burger de maatwerkadviezen met energiecoaches uit de buurt. We zijn een professionele vrijwilligersorganisatie met technische expertise en geven je advies over het verduurzamen van je woning en een indicatie van de kosten. Wanneer je een gratis en vrijblijvend maatwerkadvies aanvraagt – via de bespaarbon.nl – nemen wij contact met je op voor een afspraak. 

Maatwerkadvies door De Energieke Burger 

Hoe werkt het?
1. Binnen 5 werkdagen, na je aanvraag, nemen we contact met je op voor een huisbezoek afspraak.
2. Voor het huisbezoek vragen we je een online vragenlijst in te vullen, zodat onze energiecoach jouw woonsituatie kent.
3. Dan volgt het huisbezoek, dit duurt maximaal een uur.
4. Op basis van de online vragenlijst en het huisbezoek maken we een adviesrapport.

Huisbezoek & COVID-19
Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM rondom COVID-19, maar mocht je je daar niet comfortabel bij voelen, verzorgen we het huisbezoek online.

Het maatwerkadvies
Het adviesrapport behandelt vijf punten: Isolatie, ventilatie, verwarming + tapwater, opwek en bijzonderheden en geeft een top vijf aan maatregelen plus een indicatie van de kosten. Het maatwerkadvies wordt schriftelijk aan je overgedragen en is een overzichtelijk startpunt van de verduurzaming van jouw woning. 

Alle gegevens worden veilig opgeslagen en worden niet gedeeld met derden.

Vul jouw cadeaucode in op www.debespaarbon.nl. Doe het snel, want op = op!