De wijk Bloemhof is een uitbreidingswijk van Bennebroek uit begin jaren zestig. Een wijk met koopwoningen die qua bouwstructuren niet heel veel van elkaar verschillen. Als we praten over isoleren en verduurzaming dan zijn er veel standaardoplossingen mogelijk. Ideaal dus om als bewoners van de wijk met elkaar in gesprek te gaan om van elkaar te leren en eventueel samen op te trekken.

De Energieke Burger helpt hier graag bij!

Om een en ander te faciliteren organiseert de Energieke Burger een informatie avond in het Trefpunt, op dinsdag 2 november 2021 in het Trefpunt. Dus bij jou om de hoek!

Die avond worden onder meer drie huizen besproken die door een ervaren bouwkundige zijn doorgelicht en van advies voorzien. Dan kun je precies zien welke mogelijkheden (en onmogelijkheden) er zijn in in je eigen woning in Bloemhof. En weet je alles over CO2 besparingen en terugverdientijden.

Enkele weken voorafgaand aan de infoavond wordt huis aan huis een speciale Bloemhofkrant bezorgd. Gemaakt door de Energieke Burger, dus vol onafhankelijk nieuws en handige weetjes. Ook staan er interviews in met vier bewoners die al maatregelen hebben genomen in huis.

Later wordt op deze website het programma van de avond in het Trefpunt vermeld, en is de Bloemhofkrant als pdf te downloaden.

Woningen en wijk Bloemhof

Woningen in de wijk Bloemhof in Bennebroek