Wil je tips over verduurzaming van je woning horen van experts? Op zaterdag 30 oktober 2021 staat de Demo-kar van het Duurzaam Bouwloket op de hoek Narcissenlaan/Zwarteweg in Bennebroek. Je kunt in de praktijk zien welke isolatiemaatregelen je kunt nemen of informatie inwinnen over bijvoorbeeld zonnepanelen.

De Demo-kar is ook bedoeld als ‘opwarmertje’ voor de informatie avond over verduurzaming van woningen in de wijk Bloemhof, de jaren zestigwijk gelegen ten zuiden van de Zwarteweg.  Bloemhoffers zijn dus speciaal welkom. Maar uiteraard kunnen ook andere geïnteresseerden  langskomen.
De Demo-kar wordt geplaatst op initiatief van De Energieke Burger, met steun van de gemeente Bloemendaal.

De kar staat open tussen 10.00 en 16.00 uur, en behalve een expert van het Duurzaam Bouwloket, zijn er ook energiecoaches van De Energieke Burger aanwezig. Welkom om kennis te maken!

Dem-kar

De Demo-kar staat op zaterdag 30 oktober op de hoek Narcissenlaan/Zwarteweg