Voor het eerst sinds 2019 is er weer Jaarmarkt in de winkelstraat van Bloemendaal. Deze altijd druk bezochte markt heeft natuurlijk de bekende stands van commerciële aard, maar ook tal van  maatschappelijke organisaties in de regio zijn er vertegenwoordigd. Ook De Energieke Burger is er aanwezig met een stand. Heeft u vragen over het verlagen van uw energieverbruik, over isolatiemaatregelen, zonnepanelen of warmtepompen? Kom dan vooral naar onze stand.
U kunt er ook een afspraak maken voor een bezoek van een energiecoach aan uw huis.

Onze energiecoaches zijn onafhankelijk en alle service is gratis. De coaches wonen zelf in Bloemendaal, en hebben een opleiding gevolgd. U zit nergens aan vast, u houdt zelf de regie.

Maar kom dus vooral kennis maken met de coaches op de altijd zeer gezellige Jaarmarkt van Bloemendaal:
Zondag 11 september 2022 van 10.00-17.00 uur.