De gemeente Bloemendaal biedt de mogelijkheid mee te doen aan een isolatieactie. Het gaat om een inkoopactie voor: Isolerend glas, spouwmuurisolatie, dakisolatie en vloer- en bodemisolatie. Regionale isolatiebedrijven voeren de werkzaamheden uit. Inschrijven op deze isolatieactie kan tot en met 31 december 2022. (groene knop)

Ook Haarlem, Heemstede en Zandvoort doen mee aan deze tijdelijke actie.
Het is mogelijk ISDE subsidie te vragen van de rijksoverheid. Bij twee maatregelen of een combinatie met een warmtepomp of zonneboiler)  is de subsidie het hoogst (ca 30 procent), maar ook een enkele maatregel die is uitgevoerd na april 2022, komt voor subsidie in aanmerking (15 procent). Zie verder de website van de overheid, RVO.

Vooraf is het mogelijk een subsidiecheck voor jouw woning te doen, via de website van het Duurzaam Bouwloket.

Op de website van het Duurzaam Bouwloket staan de specificaties en prijzen van de aangeboden actiemaatregelen in onze regio.

Wil je vooraf een gesprek met een van de coaches van de Energieke Burger?  Dat kan altijd.
Aanmelden voor een huisbezoek kan hier.