We kijken terug op een goedbezochte en geslaagde informatieavond voor bewoners van de Bloemhofwijk in Bennebroek. In het Trefpunt (zie foto) waren presentaties over isolatiemaatregelen die passen bij de Bloemhofwoningen uit de jaren zestig, en natuurlijk werd ook verteld wat de kosten en baten zijn.

Download de presentatie

Gespreksleider Letty Reimerink maakte het op een ontspannen manier tot een informatieve en verbindende avond. Tijdens de borrel na afloop werd uitgebreid nagepraat in gezellige sfeer.

Een paar mensen gaven zich op om de komende tijd in klein comité verder te bekijken hoe bewoners samen kunnen optrekken om bepaalde maatregelen uit te voeren en om gezamenlijk meer kennis en ervaring op te bouwen over de beste aanpak in Bloemhofwoningen. Voor de Energieke Burger was dit de eerste ervaring om op grotere schaal inwoners met elkaar te verbinden in de zoektocht naar de beste manieren van energiebesparing. De actie was begonnen met het huis aan huis verspreiden van een Bloemhofkrant vol informatie, tips en interviews met wijkbewoners.

Wordt vervolgd! Woon je in Bloemendaal en ben je ook benieuwd naar besparingsmogelijkheden in jouw huis?

Vraag een gratis adviesgesprek aan met een van onze energiecoaches.